FISIOTERÀPIA

Oferim tractaments de fisioteràpia amb la voluntat de millorar els dolors físics dels nostres pacients.

El nostre treball com a fisioterapeutes és treballar sobre el cos físic, però no podem obviar que també ens regeix un cos emocional i un cos mental. Per exemple, quan estem asseguts i ens sentim tristos amb prou feines toquem de peus a terra i deixem caure les espatlles cap avall, de manera que les costelles aixafen el diafragma. Entenem que no podem fer un adequat desbloqueig del diafragma sense ensenyar què provoca que el diafragma s’hagi tancat. Des d’aquesta visió de globalitat intentem enfocar els nostres tractaments.

Veiem a la persona dins d’una globalitat. Entenem que no som parts separades del nostre cos, sinó que estem condicionats per una part emocional i una part mental. Per tant, els nostres tractaments són globals.

Tot el treball que fem és manual i la durada íntegra d’una hora la passem amb el nostre pacient. Ens hem especialitzat en estar una hora amb el nostre pacient. Escoltar-lo, tractar-lo, ensenyar-li hàbits posturals saludables….

Fent cada tractament únic. Adaptant-nos a la persona, en el moment en el que està i en el que el seu cos necessiti.

Les tècniques que utilitzem són: massatge, estiraments, reeducació postural, etc.



Per qui li interessi també oferim tractaments de sintergètica, que es poden combinar amb el tractament de fisioteràpia. La sintergètica encara va un pas més enllà en entendre la globalitat. Una globalitat formada per consciència a través d’una visió de síntesis.  El pols de la persona és el que ens guia durant el tractament i ens permet establir un fil conductor per reestablir el diàleg de l’Ésser amb la totalitat.