L’EQUIP

Comptem amb un equip de 2 professionals especialitzades  i portem a terme les intervencions més adequades en cada cas.


CENTRE_MIM_6975_BREl meu nom és Mireia Oliveras Ferrer, sóc diplomada en fisioteràpia per la Universitat de Girona. Amb aquesta base que m’ha aportat la fisioteràpia m’he anat especialitzant en diferents àmbits:

En la teràpia he apostat per entendre a l’individu des d’una globalitat, més enllà de la mirada física entendre que darrera d’un cos hi ha una persona amb una història pròpia i amb una manera de pensar i de sentir úniques. Amb un gran interès per les teràpies alternatives i veient que totes eren tan interessants i tenien la seva veritat. Vaig optar per la teràpia sintergètica, formació impartida a Madrid pel dr. Jorge Carvajal; una teràpia que va a buscar l’arrel de totes aquestes teràpies complementàries i amb una forta base científica per entendre aquesta globalitat de la persona.

En la prevenció m’he especialitzat en la gimnàstica terapèutica i d’estiraments. Gràcies a la pròpia carrera, als diferents professionals que he anat coneixent en la meva trajectòria professional i personal m’han portat a desenvolupar aquesta pràctica on la reeducació postural, els estiraments, la respiració són la clau per un funcionament harmònic del cos; corporal, emocional i mental. I per evitar futures patologies musculoesquelètiques.

El món dels nens és un món que m’he trobat, amb el que he treballat i amb el que connecto amb facilitat. He volgut profunditzar en aquest món estudiant-lo des d’una vessant més lúdico-terapèutica. Des de la psicomotricitat. M’he format a la Universitat de Vic en el màster d’Intervenció Psicomotriu Preventiva i Terapèutica. Formació que em dóna eines per acompanyar els infants en el seu desenvolupament maduratiu tan físic, emocional com creatiu.

 


 

El meu nom és Mònica Corredera Toledo, em vaig diplomar en fisioteràpia a la Universitat de Girona l’any 2009. Des de llavors he estat treballant en diferents consultes privades, en un entorn sempre relacionat amb la fisioteràpia traumatològica i els processos de rehabilitació de diferents lesions esportives així com patologies d’esquena. En els tractaments a camilla aposto per tractar l’individu en la seva globalitat, intentant trobar l’origen del problema en comptes de tractar només la zona adolorida (ja que podria ser una compensació secundària a la lesió inicial).

El 2016, arrel de trobar-me a consulta força dones embarassades en poc temps, em vaig adonar que era un terreny on tenia ganes d’aprofundir. Vaig començar a formar-me en fisioteràpia obstètrica i uroginecològica amb un curs dirigit per la Mercedes Blanquet i la Yolanda Castellano a Barcelona enfocat a les patologies del sòl pèlvic. Simultàniament, també a Barcelona, vaig fer un curs que oferien les professionals del centre RAP Barcelona, orientat a fisioterapeutes que volguessin acompanyar les dones durant l’embaràs i preparar-les pel part. Més endavant, vaig decidir complementar la meva formació en aquest àmbit amb un altre curs d’exercicis per a embarassades seguint la metodologia B-Mom (que es basa sobretot en la mobilitat pèlvica, global i estiraments adaptats per l’embaràs).

Un cop vaig començar a treballar més amb dones embarassades, vaig veure que hi ha molt poca informació de què es pot fer tant durant l’embaràs com en el postpart. Moltes noies volien tornar a l’activitat física després de ser mares i no sabien a qui dirigir-se per fer-ho; és per això que vaig decidir formar-me amb la Irene Fernandez (de FisioFit Woman) en Activitat física en el postpart.

Quan entres al món del postpart t’acabes trobant de cares amb els hipopressius, que fins llavors era un món desconegut per a mi. Veient que en aquest període és un tipus d’exercici indispensable i que a més se’n poden beneficiar tant homes com dones de totes les edats, el 2017 vaig fer la formació completa de Low Pressure Fitness a Barcelona, seguint l’escola d’en Piti Pinsach